Banner Description

Sesizări noi și vechi readuse în discuție

(Povestea … încă … fără final)

12 februarie 2024

Prin iunie 2023 o secție de nefrologie dintr-un spital de pediatrie ne semnala că este în pericol de a nu mai putea asigura dializa peritoneală la pacienți. Am sesizat la CNAS, Președintele ATR, dl. Gheorghe TACHE a intrat în contact direct cu Președinta de la acea vreme a CNAS și după mai multe discuții când începea să se întrevadă o soluție … s-a schimbat conducerea instituției.

Pentru buna informare a noului Președinte al CNAS și pentru că mai apăruse o situație care necesita să fie „reparată”, am mai făcut o sesizare, urmată de discuții pe Zoom, la telefon și „în format fizic”, cu dl Președinte Andrei Baciu și cu alte persoane din CNAS. … Și a plecat și domnul Baciu ….

Și cum avem un nou președinte la CNAS, normal că am făcut o nouă sesizare, adăugând la problemele deja prezentate … încă una! Am decis ca această din urmă sesizare să direcționăm și către Ministerul Sănătății, programele naționale fiind și în componența acestuia.

În pdf-ul alăturat (CLIK ca să îl vedeți!) puteți vedea materialul în formatul depus la MS. Și chiar dacă au fost depuse de curând, nu vă gândiți că ne-am oprit: dl. Tache, deja a solicitat audiență la CNAS și sperăm ca până pe 16 să poată fi primit.

Vă ținem la curent cu continuarea „poveștii”.