Banner Description

Zilele IC Fundeni

A devenit deja traditie ca la inceputul lunii septebrie, IC Fundeni sa-si invite pacientii si prietenii, ca alaturi de personal institutului sa faca bilantul activitatilor si sa onoreze rezultatele. Sunt zile pline de emotie, dar si de informatie, de recunostinta si speranta.

Cum relatia intre administratia spitalului si ATR este una de excelenta, si la aceasta editie dl. Gh. Tache, a reprezentat organizatia la festivitatile de deschidere a seriei de evenimente care insemna “Zilele IC Fundeni”.  A fost o mandrie si o onoare sa se adreseze celor prezenti in dubla calitate de reprezentant ATR  si de pacient al IC Fundeni si sa impartaseasca cu toti cei prezenti experientele de pacient al Institutului:  „Eu sunt unul dintre miile de pacienti caruia, in cadrul acestei institutii medicale, i s-a oferit o noua sansa la viata prin efectuarea unei operatii de transplant renal. Pentru noi, pacientii cu insuficienta functionala de organ vital, sperantele se implinesc la Fundeni, unde beneficiem de aparatura necesara, de profesionalismul si performanta cadrelor medicale, de conditii optime de ingrijire spitaliceasca si, mai ales, de acea coordonare si buna organizare necesare desfasurarii activitatii. Nu putem sa nu apreciem faptul ca, de la o zi la alta, vedem ca a crescut atat numarul pacientilor salvati, cat si siguranta acestora in ceea ce oriveste calitatea interventiilor”.

Sursa: http://sanatateabuzoiana.ro/zilele-institutului-clinic-fundeni-prilej-de-bilant-si-de-apreciere-a-excelentei/#.Wch4osgjFPZ