Banner Description

Comunicat de presa – Eveniment Ziua Donatorului, 16 Iulie 2020

Asociația Transplantaților din România (ATR) organizeaza joi, 16 iulie 2020, „Ziua Donatorului de Organe”, un eveniment in cadrul persoanele care au primit a doua sansa la viata isi exprima recunostinta fata de donatori si familiile acestora.

Evenimentul va avea loc in cadrul Institutului Clinic Fundeni, incepand cu ora 10.00, in curtea bisericii cu hramul “Sfintii Doctori fara de arginti Damian si Cosma”, la Troita realizata de ATR.

Sper ca atat de “Ziua Donatorului de Organe” cat si in restul timpului, oamenii sa nu uite sa isi traiasca viata din plin dar sa se si gandeasca la cei care au nevoie de ajutor pentru a trai. Anul acesta si poate pentru o lunga perioada de acum incolo, pandemia ne face sa ne gandim mai mult la sanatate, sa fim mai buni si mai intelegatori unii fata de altii. Intr-un mod paradoxal, cand e vorba de boala, se vorbeste mai mult decat oricand despre sanatate. Va asteptam alaturi de noi, sa reflectam impreuna la ce se poate face mai mult si mai bine pentru cei care au nevoie de organe”. Gheorghe Tache, presedintele Asociatiei Transplantatilor din Romania.

„Ziua Donatorului de Organe” este organizată începând din 2014 de către Asociaţia Transplantaţilor din România (ATR).