Banner Description

ATR Sustine Activitatea Medicala pe Profil

ART alaturi de specialisti si pacienti la 1000 transplanturi medulare!

25 mai 2017, a fost o zi de sarbatoare la IC Fundeni: s-au sarbatorit 1000 de transplanturi medulare! La conferinta de presa au participat medicii “responsabili” de efectuarea celor 1000 de transplanturi – dr. Alina Daniela Tanase si dr. Anca Colita – impreuna cu echipele dumnealor de excelenta, Managerul IC Fundeni – d-na conf. dr. Carmen Orban, Ministrul sanatatii – dl. conf. dr. Florian Bodog, Presedintele CNAS – dl. conf. dr. Marian Burcea, Presedintele ANMCS – dr. Vasile Cepoi, Presedintele ANM – prof. dr. Radu Deac, pacientii beneficiari de transplant medula si mebrii lor de familie.

Din partea ATR au fost prezenti Gh. Tache – presedintele asociatiei si Amali Teodorescu – vicepresedinte. Dl. Gh. Tache, in cuvantul sau a felicitat pacientii, a adus multumiri si aprecieri specialistilor implicati si institutiilor care au sustinut si sustin activitatea de transplant si, nu in ultimul rand, a chemat la respect si decenta in relatia medic pacient, dar si societate – profesie medicala.

In finalul cuvantului d-lui presedinte ATR, a fost oferit din partea membrior asociatiei, un buchet de trandafiri simbolic (cate un transdafir alb pentru fiecare 100 de transplanturi si unul rosu pentru viitor) d-nei dr. Alina Daniela Tanase.