Banner Description

ATR – Premiul de Excelenta pentru reprezentarea derpturilor pacientilor

O noua recunoastere publica a activitatii ATR privind sustinerea drepturilor pacientilor cu transplant o reprezinta acordarea “Premiului de excelenta pentru reprezentarea drepturilor pacientilor” in cadrul Galei Premiilor MedicalManager.ro.

Viziunea ATR este de a asigura “O viata mai buna si mai sigura pentru pacientii pre si post transplant”, iar actiunile, activitatile si intreaga munca a echipei ATR se focuseaza pe realizarea de obiective care sa duca spre aceasta viziune. In acest context, obtinerea si respectarea drepturilor medicale si sociale ale pacientilor pre si post transplant sunt in monitorizarea permanenta a echipei alese sa reprezinte ATR.

“Multumesc tuturor colegilor pentru daruirea, perseverenta si consecventa in derularea activitatiilor de voluntariat, specifice asociatiei. Fara implicarea tuturor si fara munca continua a echipei, nu am fi reusit sa obtinem rezultatele pentru care in aceasta seara primim acest premiu important.”, a spus presedintele ATR, dl. Gh. Tache, cu ocazia inmanarii premiului.

Ne bucura si ne mandrim cu recunoasterea publica a muncii asociatiei, iar compania celorlalti premiati ne onoreaza in mod deosebit