Banner Description

ATR la World Transplant Games 2021 – 6 K Any Way!!!

ATR – este membru World Transplant Games Federation (WTGF) din 1997 și este singura asociație din România care reprezintă pacienții cu transplant (de orice fel) în cadrul federației și formează echipă pentru World Transplant Games (WTG), organizate de aceasta.

WTG 2021 s-au organizat în SUA – Houston, Texas – iar cum situația pandemică nu a permis desfășurarea jocurilor în formula tradițională, organizatorii au propus o variantă adaptată condițiilor de pandemie: „5K AnyWay” – fiecare în felul său, să strângă 5 Km.

Perioada de desfășurare: 28 mai — 4 iunie 2021.

Ideea a fost de a face mișcare, de a ne bucura de viață și astfel să celebrăm viața și să omagiem donatorii, familiile acestora, medicii și pe toți cei implicați în activitatea de transplant.

România a avut înscriși 39 de participanți. Taxa de participare a fost sponsorizată de Texas Medical Center pentru 38 dintre participanți, iar unul și-a achitat-o personal. Tricourile au fost asigurate cu sprijinul financiar al Metadib SRL.

Am descoperit, cu această ocazie, doi domni, pasionați de alergare … după transplant — beneficiari de transplant renal — care participă în diferite competiții … „normale”. Probabil mai sunt și alții. Rămâne să … „ne găsim”.

Ce s-a întâmplat în perioada jocurilor, se vede în imaginile următoare. Felicitări tuturor participanților și mulțumiri d-lui Radu Rădulescu de la Dragon Boat Academy, care ne-a sprijinit în organizare.

Prezentare a participării in imagini:

Suceava, unde a alergat medaliatul cu aur. Felicitări, Marius Prisacă! !!!!!!!  

                  

Bucuresti