Banner Description

Adunarea Generala a European Transplant and Dialysis Sport Federation

Inscrierile pentru European Transplant and Dialysis Championship – Cagliari 2018 – se fac AICI!

European Transplant and Dialysis Sport Federation (ETDSF) este o organizatie europeana care functioneaza din anul 2000 si in care ATR este membru fondator.

In perioada 20 – 23 octombrie, la Cagliari – Italia, a avut loc Adunatea Generala anuala a EDTSF si inspectia la locul desfasurarii European Transplant and Dialysis Sport Championship, 2018. ATR a fost reprezentata de Amali Teodorescu, vicepresedintele organizatiei.

Editia 2018  a European Transplant and Dialysis Sport Championship este organizata de asociatiile de pacienti transplantati si dializati din Italia sub coordonarea ETDSF in perioada 17 – 24 iunie 2018, la Cagliari (Sardinia).

Discipline de competitie: minimarathon (5 km); darts (simplu si echipa); volei, petanque (simplu si dublu); tenis de masa (simplu , dublu si dublu mixt); badminton (simplu , dublu si dublu mixt); inot diferite stiluri si distante, stafeta 4*50 m); ciclism; bowling (simplu , dublu si dublu mixt); tenis de camp (simplu , dublu si dublu mixt); golf; atletism (alergare, sarituri, aruncari si stafeta 4*100m); surfcasting; virtualthriatlon; arc.

Procedura de inregistrare:

  • inregistrarea se deschide la inceputul lui 2018
  • termenul limita pentru inregistrare: 10 aprilie 2018
  • termen limita pentru plata acontului de 200 euro: 20 aprilie 2018
  • termen limita pentru plata finala: 10 mai 2018
  • depunerea certificatului/formularului medical: 10 ma 2018

Tarife participare – 7 nopti cazare +  masa + transport intre locurile de competitie + taxa pentru federatie + gala dinner:

  • camera single – 821€
  • loc in camera dubla – 695 €
  • loc in camera tripla – 681 €
  • loc in camera de 4 paturi – 663.50 €

– pentru copii de 4 – 12 ani se face reducere 20%.

Inscrierile se fac online AICI!

Adunarea Generala a ETDSF se intruneste anual in timpul Campionatului, in anii pari si in luna octombrie in locatia care va gazdui Campionatul in anul urmator, in anii impari.

Lugrarile AG s-au desfasurat conform cu ordinea de zi transmisa anterior. Dupa prezentarea rapoartelor anului 2016, s-a trecut la prezentarea noilor membrii: Serbia si Bosnia & Hertegovina. Judit Berebte, presedinte ETDSF a prezentat contactele pe care le-a avut cu organizatii din Belarus, Ucraina si Rusia, organizatii care au in perspectiva aderarea la Federatie.

S-a discutat despre posibilitatea de a introduce in competitie pentru viitor un nou sport:

Tchoukball!

Pentru Campionatul din anul 2020 au existat 2 candidaturi: Irlanda – Dublin si Marea  Britanie – Harward. In final s-a decis ca Irlanda sa organizeze Campionatul in 2020, iar Marea Britanie pe cel din 2022.

O sesiune importanta a fost dedicata prezentarilor activitatii asociatiilor membre. In aceasta sesiune prezentarile nu au fost numai despre sport ci si despre alte probleme ale pacientilor reprezentati.

Din partea ATR s-a facut propunerea ca fiecare editie a Campionatului sa aiba un mesaj, un slogan. Ideea a fost bine primita, urmand sa se aplice din 2020.