Banner Description

A venit vremea multumirilor

In urma cu aproape o luna, prezentam situatia unei familii din Mangalia, familie care locuieste in cartierul de locuinte sociale de la periferia orasului: vedeti articolul anterior.

 

Ne bucuram sa va spunem ca Emurat a trecut cu bine de o interventie chirurgicala de extirpare a unui ganglion inghinal, efectuata in 27 noiembrie, si ca in 12 decembrie a ajuns acasa.

 

Multumim celor care s-au implicat si au daruit pentru ca familia aceasta sa aiba o iarna un pic mai usoara si copiii sa se bucure de sarbatorile lunii decembrie.

Familia a primit hainute – Maria Rusen, Adriana Dumitrache si Cristina Mantaila – lenjerie de pat – Stefana Popa – lapte praf, scutece absorbante, articole de igiena, dulciuri – Elona Tanasie – lemn de foc si fructe – Raluca Florescu.

Multe multumiri oamenilor cu suflet mare care s-au implicat si au daruit!

Nu in ultimul rand, multumiri d-lui Ion Bajan (Nelutu) – pacient cu transplant renal, membru foarte activ al ATR – care s-a ocupat, la Mangalia, ca lemnele sa ajunga  la destinatari. A fost ajutat de prieteni localnici, dintre care unul este chiar donatorul lui Nelutu. Multe multumiri tuturor!

Cand Nelutu si prietenii care l-au ajutat sa duca lemnele, au ajuns la locuinta familiei, mama impreuna cu copiii confectionau sorcove! (Ca modalitate de a catiga un ban.)