Banner Description

21.01.2014

Noi, pacientii cu transplant am urmarit cu ingrijorare, emotie si speranta fiecare clipa de pe traseul vietii parcurs de echipa de transplant in urma tragicului accident aviatic produs in Muntii Apuseni.

Cunoastem devotamentul, daruire si spiritul de sacrificiu al tuturor celor implicati in realizarea actului medical pe linie de transplant, acela de a ajuta pacienti aflati intr-un moment de cumpana a vietii si a caror sansa de a trai este transplantul. Tocmai aceste calitati i-au ajutat ca singuri sa poata face fata atunci cand si ei s-au aflat in anumite momente de cumpana din viata lor.

Multumim bunului Dumnezeu, localnicilor si celorlalti factori participanti ca a putut fi salvata in mare parte echipa vietii si ca poate sa ofere in continuare sansa la o noua viata pacientilor care au nevoie de transplant.

Membrii Asociatiiei Transplantatilor din Romania isi exprima regretul pentru vietile pierdute si transmite condoleante famililor indurerare.

Cei care si-au pierdut viata, alaturi de cei care au scapat si de toti cei implicati in activitatea de transplant sunt si vor fi eroii nostri.