Banner Description

16 ianuarie 2017 – Desi vreme crancena de iarna in Bucuresti, sunt lucruri care te obliga sa mergi la MS

In 16.01.2017, conducerea asociatiei a solicitat, in regim de urgenta, audiente la MS si ANMDM pentru asigurarea accesului pacientilor cu nevoie de transplant medular, la medicatia necesara tratamentului de pregatire pentru acest tip de transplant.

Cu acest prilej s-a solicitat conducerii celor 2 institutii o alta intrevedere in perioada urmatoare, pentru prezentarea mai multor problemelor cu care se confrunta pacientii pre si post transplant, in vederea perfectarii unui calendar de lucru pentru solutionarea lor. In acest sens, avem rugamintea la toti membri, de a ne prezenta pe adresa de e mail a asociatiei (astranrom@gmail.com), pana la sfarsitul acestei luni, problemele si greutatile intampinate si eventuale propuneri pentru a le putea sintetiza pe categorii de activitati. Aceeasi solicitare o vom adresa si medicilor nostri specialisti.

In 18.01.2017, ATR va fi reprezentata la o dezbatere cu producatorii de medicamente, la solicitarea acestora, axata in principal pe preconizarea deciziilor ce urmeaza a fi luate ca urmare a reducerii preturilor la medicamente.

Va vom informa cu concluziile discutiilor.