Banner Description

15 februarie 2016 – Adio asteptatului la coada pentru internare la IC Fundeni

15 februarie 2016 este o zi importanta pentru orice pacient cronic care se trateaza la IC Fundei, este ziua in care s-a inaugurat un “compartimentul de primire pacienti” unde acestia vor astepta in conditii normale, intr-un spatiu generos, cu mobilier modern si afisaj electronic.

“Ce inauguram astazi este un concept nou, acela prin care am delimitat foarte clar caile de acces in spital. Internarea de face cu bon de ordine cu afsaj electronic, pacientii stau pe scaun. Toate circuitele sunt separate, astfel incat aratam ca profilaxia infectiilor nosocomiale este un principiu care trebuie respectat aat afara, cat si la noi”, a declarat, doamna dr. Carmen Orban, managerul IC Fundeni.

La festivitatea de inaugurare, din partea Asociatiei Transplantatilor din Romania a participat dl. Gheorghe Tache, presedinte, care a declar pentru presa: “Pentru noi, pacientii, actul medical incepe din momentul internarii in spital si se termina la externare. Toaate aceste noi facilitati create de IC Fundeni ne dau mai multa siguranta in accesarea serviciilor medicale si asigura o mai buna fluitizare a pacientilor catre cabinetele medicale. “Conceptul Fundeni” demonstreaza ca intre unitatea spitaliceasca publica si cea privata nu mai exista diferente, iar acest lucru este in beneficiului pacientului.”