Banner Description

14 octombrie 2015 – Invitatie pentru presa

Asociatia Transplantatilor din Romania (ATR) in colaborarea cu Primaria Municipiului Campina, va invita sa participati la conferinta de presa cu tema “Actul donarii, transplantul si starea post transplant”, care se va desfașura sambata 17 octombrie 2015, ora 9:00, la Casa Municipala de Cultura “Geo Bogza” (sala C-tin Radu), str. Grivitei nr. 95, 105600 Campina.

Campania “Spune DA! Sustine donarea de organese.” este desfasurata sub auspiciile Ministerului Sanatatii, in conformitate cu protocolul de colaborare incheiat intre Ministerul Sanatatii si ATR si semnat in 11 iulie 2013 (nr. de inregistrare la MS ” cabinet ministru EN 7057/11.07.2013). Vor fi prezenti pacienti cu diferite tipuri de transplant si pacienti in program de dializa, oameni ale caror vieti sunt povesti despre durere transformata in bucurie, despre disperare transformata in speranta, despre rabdare, optimism si credinta.

Sunt invitati sa participe reprezentanti ai institutiilor implicate in asigurarea calitatii vietii pacientilor cu transplant – Casa Judeteana de Sanatate, Directia de Sanatate Publica, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului – reprezentanti ai filialei Prahova a Societatii Nationale de Crucea Rosie, medici specialisti si de familie, cadre didactice, elevi etc.

Vor fi prezenti alaturi de voluntarii ATR membrii clubului de motociclism “Roata de Foc” carora le multumim pentru implicarea entuziasta.

Veti avea ocazia, de asemenea, sa vedeti o expozitie de desene cu tema “Organe desenate altfel”, desene realizate de elevi in cadrul activitatilor “Scoala altfel”.