Banner Description

10 – 17 iulie 2016 Vantaa – Finlanda – European Transplant Sport Week

In perioada 10 – 17 iulie 2016, la Vantaa, Finlanda, a avut loc European Transplant and Dialysis Sport Championships, unde Asociatia Transplantatilor din Romania a participat cu o echia formata din 2 persoane, competitori, alaturi de echipe din alte 22 de tari.(com presa)

Un astfel de eveniment nu este despre sport decat intr-un plan secund. In primul rand un astfel de eveniment este despre cum/de ce/cu ce te MOTIVEZI sa faci ceva/sa mergi inainte, este despre a MULTUMI si este despre a arata ca SE POATE.

In comunicatul de presa post eveniment, pe buna dreptate se spune: “Din punct de vedere al sportului, culoarea la acest tip de competitie o da diversitatea: participantii sunt de la ex sportivi profesionisti, la oameni care nu au avut nici o intersectie cu sportul inainte de a se imbolnavi … si concureaza impreuna!!! Chiar daca au existat clasamente si medalii, toti participantii au fost invingatori, fiecare dintre cei prezenti fiind premianti ai vietii in competitie cu situatiile dificile din viata lor, … …”

http://www.vantaa2016.fi/en/games/ehltc/news/10-uutinen/2337-website-for-the-european-transplant-sport-championships-and-sport-week-in-vantaa-published
* * *
Asociatia Transplantatilor din Romania (ATR), va fi prezenta anul acesta, reprezentand Romania, la European Transplant Sport Championships, Vantaa, Finlanda, in perioada 10 – 17 iulie. Evenimentul se inscrie intr-o serie mai larga de manifestari dedicate … …