Banner Description

09.10.2015 – Motociclisti se alatura campaniei pro donare de organe!

Dupa succesul campaniei inregistrat in anii precedenti, drumul prin tara continua! Asociatia Transplantatilor din Romania anunta cu optimism inceperea unei noi editii a campaniei de informare “Spune Da! Sustine donarea de organe”.

Caravana ATR debuteaza cu dreptul si pregateste si de aceasta data surprize organizatorice. Startul se da la Campina, in data de 17 octombrie. Pe langa voluntari vor fi prezenti, printre altii, membrii ATR din oras si imprejurimi, motociclisti si elevi. Campania din acest an va ajunge apoi in Pitesti, Ramnicu Valcea si Cluj Napoca.

“Solidaritatea noastra, a celor ce am beneiciat de un transplant, cu generozitatea concetatenilor, ofera sansa celor aflati pe listele de asteptare sa-si continuie drumul in viata. Practic, prin transplant te nasti a doua oara. Ne dorim, ca prin Campania noastra oamenii sa fie informati corect, sa cunoasca beneficiile acestei ramuri a medicinei de varf si a procedurilor legale in a-si da acceptul cu privire la donarea de organe.”, a declarat dl. Gh. Tache, presedinte ATR.