4 artisti cunoscuti sustin Donarea de organe!

Cum voluntarii nostri, ai Asociatiei Transplantatilor din Romania, sunt peste tot … si mai mereu cu ochii in patru, iata ca si de aceasta data ne-am continuat parcursul si am transmis mai departe mesajul ”Spune DA! Sustine donarea de organe!”

Corina Chiriac, Horia Moculescu, Adrian Daminescu au acceptat sa sustina cauza la Pitesti. Chiar inainte sa debuteze festivalul de muzica usoara ”Vasile Veselovski”, cei 3 ne-au incurajat sa continuam acest voluntariat, sa ne folosim timpul, energia si abilitatile noastre in folosul celor ce au cu adevarat nevoie.

Actorul Alexandru Arsinel a fost si el prezent. Beneficiar al unui transplant de rinichi in urma cu un an, acesta a primit din partea noastra revista „A doua viata”. Maestrul felicita voluntarii ”Asociatiei Transplantatilor din Romania” si ne-a asigurat ca va transmite la randul lui mesajul care salveaza vieti. Pe tricoul cu semnaturi acesta a scris: ”Multumesc lui Dumnezeu si doctorului Luncan”.

Pentru cei care se afla pe listele de asteptare, Alexandru Arsinel a spus: „Sa aiba rabdare ca Dumnezeu este acolo si ne priveste cu ochiul lui, stie cand si cum sa ne ajute!” Astazi este o zi importanta pentru actor. „Alexandru Arsinel. Si a fost mana lui Dumnezeu…” este cartea dedicata medicilor romani carora le datoreaza sanatatea, chiar viata.

Volumul „Alexandru Arsinel. Si a fost mana lui Dumnezeu…” va fi lansat sambata, 22 noiembrie 2014, la ora 14.30, la Targul de Carte GAUDEAMUS, la standul editurii ALL. Autoarea car?ii este Oana Georgescu, jurnalist, scriitor si Secretar Literar Artistic al Teatrului “Constantin Tanase.